Zoner.cz Czechia.com Inshop.cz Interval.cz CA Czechia.cz InMail.cz Hostováno na serverech CZECHIA.CZ
Menu
Menu

Články
Články
Články
Nejčtenější články
za poslední měsíc

Nenalezen žádný článek...

Legenda
Legenda
Legenda

Anketa
Anketa
Anketa
Vyhovuje vám nynější náplň těchto stránek?

Naprosto
(17 346)
Chci více o Pánu Prstenů
(3 975)
Chci více o hercích
(1 117)
Chci něco jiného
(301)
Nevyhovuje vůbec
(606)


Ostatní
Ostatní
Ostatní

Reklama
Reklama
Reklama


Přihlášení


Nová registrace
Obrázky
Obrázky
Nejprohlíženější obrázky
z posledních 50-ti

[5 579 prohlížení]

[5 555 prohlížení]

[3 259 prohlížení]


Herci
Herci
Herci
Nejsympatičtější herec

Aragorn / Viggo Mortensen
164 128 hlasů
průměr: moc sympatický(á)

Reklama
Reklama
Reklama





TZ - Kino IMAX uvede Hobita ve 3D s titulky - předprodej zahájen!
Autor: Lukáš Vedral
Vyšlo: 25.11.2012
Komentářů: 4
Přečteno: 8872x
Popisek: Jedinou 3D verzi filmu Hobit: neočekávaná cesta v původním znění s titulky nabízí v České republice kino IMAX. Kino IMAX zahájí předprodej lístků v úterý 20. listopadu v 9:00 hodin přímo na pokladně kina.

 

Jedinou 3D verzi filmu Hobit: neočekávaná cesta v původním znění s titulky nabízí v České republice kino IMAX
 
Kino IMAX zahájí předprodej lístků v úterý 20. listopadu v 9:00 hodin přímo na pokladně kina
 
 
Film režiséra Petera Jacksona Hobit: Neočekávaná cesta má ambice a předpoklady stát se největší filmovou událostí roku. Ve 3D verzi a ve své zvětšené podobě pro obří kina IMAX se ale může stát největší filmovou událostí od premiéry Avatara. Uvedení Hobita v pražském kině IMAX bude výjimečné i z druhého důvodu. Jako jediné kino u nás totiž nabídne film ve formátu 3D v originálním znění s titulky.  
 
 
V úterý 20. listopadu v 9:00 hodin zahajuje velkoformátové kino IMAX přímo na pokladně předprodej vstupenek na celý první týden promítání filmu Hobit. Divákům budou k dispozici lístky na projekce od 13. do 19. prosince a to na všechny časy, tedy na představení od 10:00, 13:20, 16:40, 20:00 a 23:20 hodin.
 
 
Pro prvních 50 fanoušků, kteří si přijdou pro lístek v kostýmu ze světa Středozemě, má kino připravený malý dárek. 
 
Řada filmových diváků a fanoušků stále preferuje filmy v originálním znění a právě jim chce vyjít kino IMAX vstříc. „O 3D verzi v původním znění s titulky pro kino IMAX jsme museli trochu bojovat, ale nakonec se nám to povedlo. Diváci k nám chodí pro maximální zážitek z filmů a pro velkou část z nich k tomu patří i originální jazyková verze,“ potvrzuje dobrou zprávu marketingový manažer kina IMAX Robert Švec. 
 
S odstupem poskytne kino IMAX možnost rezervovat si lístky na Hobita i přes internet. V úterý přímo na místě ale mají diváci možnost získat ta nejlepší místa na nejlepší časy. 
 
 
Do českých kin vstoupí Hobit chvíli po půlnoci ze středy 12. na čtvrtek 13. prosince. Půlnoční představení Hobita v jediném českém kině IMAX vyprodali diváci během několika desítek minut a podobný zájem hlásí i největší síť kin u nás Cinema City. Všechna kina Cinema City v Praze, v Brně, Plzni, Ostravě, Pardubicích, Liberci nebo Ústí nad Labem už otevřela i druhý sál, Velký Špalíček v centru Brna se chystá na otevření třetího sálu, stejně jako kino v Liberci nebo na Novém Smíchově v Praze. 
Podle vedení kin se budou sály přidávat, dokud zájem diváků potrvá. Vedení kina IMAX začalo dokonce uvažovat o výjimečné druhé projekci, která by začínala v cca 4 hodiny ráno. 
 
Předprodej na první týden Hobita v multikinech už běží prozatím na hlavní večerní čas pro každý den. I zde se v řadě kin místa rychle plní.  
V českých kinech bude film uváděn ve formátu 3D s českým dabingem a v klasickém 2D formátu buď s českým dabingem, nebo s titulky. Film ve formátu 3D s titulky bude uvádět výhradně v kino IMAX.
 


Komentáře čtenářů - zobrazit všechny komentáře
25.11.2012 23:46:02 - Jeff - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
To snad není možný jako zpráva je to dobrá, ale co jiný kina. Já třeba jdu do Cinestaru v Olomouci což není malý město a pak do Přerova což je sice trochu menší ale pořád stojí za pozornost. Jdu v kostýmu částečně udělaným po svým a částečně koupeným a tam žádná akce není! To je pech. Proč je všecko v Praze a nebo tam kde nebydlím...
26.11.2012 10:50:46 - Ramesse - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
A nevíte, jestli u nás bude nějaké kino promítat 48fps?
26.11.2012 11:55:35 - KARLOS - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
HFR 3D (neboli 48fps ve stereu) je avizováno v Praze Hostivaři, stejně jako Atmos... Atmos je stoprocentní, HFR 3D má ale ještě nepotvrzenou zelenou od distributora (Hostivař asi tím, že HFR 3D uvedl do programu, chce zatlačit na distribuci...)
Krom Prahy by sme se v případě, že do čech tato kopie "doputuje", měli HFR 3D dočkat ještě ve Zlíně...
26.11.2012 12:44:38 - Ramesse - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Díky. No z Brna to mám do Zlína trošku blíž, ale ono je to vlastně vcelku jedno. Tak uvidím, ale rád bych si tu technologickou revoluci vychutnal na vlastní oči :)
Přidejte i vy komentář k tomuto článku!
[zobrazit všechny komentáře]
Jméno: 


E-mail: 


Předmět: 
Komentář: 
  Chcete  být informován(a) o nových komentářích?
Zde prosím zadejte kód z obrázku:   Zadejte číslo


 


Další články
Předchozí článek
Hobití novinky IX

V pořadí deváté „Hobití novinky“ nabízejí nejen zprávy o blížící se premiéře ve Wellingtonu, ale především rozsáhlý a velmi zajímavý rozhovor se scénáristkou Philippou Boyens (obsahuje spoilery). Na shlédnutí filmu ve formátu HFR Vás navnadí Peter Jackson.
Následující článek
Ian McKellen ke Gandalfovu návratu

TOM CARDY, stuff.co.nz 23. 11. 2012
 



Toto jsou nejnavštěvovanější stránky o filmu Pán Prstenů na českém Internetu.
Statistiky přístupů jsou k dispozii zde. Informujte se o možnosti reklamy!

Copyright © 2003, Pavel Nero Kramný, Design by Sputnik.
>> generování stránky trvalo 0 sekund <<